Najnovije u ponudi:

linija kozmetike Dr.Stribor!!!


Kozmetika Stribor


Hidratantna krema vanilija & naranča - Vanilija & naranča je ugodna i pristupačna hidratantna krema za sve tipove kože. Vrlo je izdašna, upija se relativno brzo i nakon desetak minuta koža je ugodno glatka i zaštićena.


Hranjiva krema za suhu kožu ruža & argan - Oko jedne stvari nije bilo kompromisa : to mora biti ruža. To moraju biti luksuzni sastojci poput ulja pulpe pasjeg trna i jedan fini prirodni emulgator koji štiti suhu kožu. Dodajmo tome i inovativni gel sustav koji vlaži kožu i dobijemo kraljevski proizvod kojeg si možete priuštiti.


Dr. Stribor


Tonik zlato & ruža - spoj je esencijalne vode ruže i koloidnog zlata. Finoća esencijalne vode ruže osvojit će vas klasičnim kraljevskim mirisom, a koloidno zlato je suptilni osvježivač. Može se nanijeti prije bilo kojeg kozmetičkog proizvoda. Mi vam predlažemo odličnu kombinaciju s kremom Ruža & argan ako volite osjećaj hidratantne emulzije. Volite li nemasni sustav za vlaženje i lifting, nanesite tonik prije Ag-Au/ CP seruma hijaluronskih kiselina

Serum Ag-Au/CP - Inovativna kombinacija tri hijaluronske kiseline vrlo različitih funkcija hidratacije, obrane i učvršćivanja kože. Otopljene su u inovativnoj esencijalnoj vodi ruže s prirodnim ovlaživačima poput natrij-PCA za punu mekoću i svježinu kože. Može vam poslužiti umjesto kreme za dnevnu njegu, pogotovo nakon tonika Zlato & ruža ili Germanij & neroli.
SOS krema s noćurkom i hamamelisom


Planta bebe - univerzalna krema za njegu i zaštitu suhe kože.-

1. kokos i kakao maslac

2. EPS ekstrakt preslice

3. CO2 ekstrakt kamilice

4. Hijaluronska kiselina

5.Ekološki konzervansi


Dr Stribor

D-phase gel za čišćenje lica - Čime očistiti lice a da nije ulje, emulzija ili micelarna otopina? Odlučili smo se za vrlo inovativnu tehnologiju D-faznog gela. On sadrži biljni glicerol i šećerne estere, iznimno blage emulgatore koji ne isušuju kožu. D-fazni gel je gusti prozirni gel koji najprije otopi nečistoću poput šminke, a potom se u kontaktu s vodom pretvori u emulziju koja ih s lakoćom ukloni. Ne sadrži nikakve konzervanse ni mirise.